Workshop Brown Paper Sessie

Workshop Brown Paper Sessie Tijdens een Brown paper sessie worden de deelnemers betrokken bij het in kaart brengen van een probleem en mogelijke oplossingen. In een Brown paper werken de deelnemers gezamenlijk aan oplossingen, door gebruik te maken van ondermeer memoblaadjes, stiften en stickers. Interactieve en practische workshop waarin de deelnemers met elkaar aan de slag gaan met een probleem en brainstormen ze over processen, kansen en bedreigingen, oplossingen, etc. Bedrijfsprocessen worden op deze manier efficiënt in kaart gebracht.

De workshop bestaat naast een gezonde basis uit de theorie vooral in het teken van DOEN!
Je zult ervaren hoe je de Brown Paper stapsgewijs leren en ontdekken hoe je deze kunt inzetten.

Ons cursusprogramma – De Brown Paper-methode biedt een aanpak om samen met de medewerkers daadwerkelijke optimalisering te bewerkstelligen. Het is een snelle, eenvoudige, leuke en duurzame methode die, gebruikmakend van bruin papier, de huidige bedrijfsprocessen gedetailleerd in kaart brengt, snel laat zien waar de knelpunten zitten en het mogelijk maakt om aanwezig potentieel te benutten. De focus ligt op het efficiënter inrichten en beter besturen van bestaande en nieuw te ontwerpen processen en dit zonder concessies te implementeren.

Voor wie –Dit programma is bedoeld voor iedereen die de veiligheidsprocessen in zijn of haar organisatie en/of afdeling wil optimaliseren en daar direct resultaat mee wil behalen,

Werkwijze –  De lesstof wordt op een interactieve manier aangeboden. Uitgangspunt hierbij is de dagelijkse praktijk van jou als deelnemer.

 


Heeft u vragen over de mogelijkheden voor uw organisatie?

Aarzel dan niet om contact op te nemen